sr SR en EN
Prijava Registracija
  • 01.jpg
  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg

Načini Plaćanja

ncrpadsUplatnica
 
Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci ili putem Interneta, ako imate Internet pristup svom računu (e-banking). Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde narudžbenice. Po evidentiranju Vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice se pakuju i šalju na adresu za isporuku. To može biti Vaša adresa ili jedna od naših maloprodaja.
 
Docket BooksNalog za prenos (virmansko plaćanje)
 
Virmanski način plaćanja namenjen je pravnim licima. Ukoliko predstavljate pravno lice u procesu kupovine dovoljno je da selektujete polje namenjeno za ovaj vid plaćanja. Primerak popunjenog naloga za prenos dobijate automatski na e-mail neposredno nakon potvrde narudžbenice.Nakon evidentirane uplate u našem sistemu, poručena roba će Vam biti poslata kurirskom službom ili je možete preuzeti u nekoj od naših maloprodaja. Ukoliko ste korisnik elektronskog bankarstva ovu transakciju možete obaviti na isti način.
 
money wallet iconGotovinski
 
Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na licu mesta). U ovom slučaju roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju. Ovaj iznos biće Vam naznačen zajedno sa troškovima isporuke, nezavisno od iznosa same porudžbine.
Ukoliko želite da robu preuzmete lično, možete svratiti do Vama najbliže ProfiCentar radnje i uplatu izvršiti na licu mesta i preuzeti prethodno online poručenu robu.

isporuka     placanja     pomoc